IV. İSTİŞARE GRUBU İL TOPLANTISI / KARAMAN

Toplantı, 1-2 Mart 2014 tarihlerinde Karaman’da Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ile Karaman Kent Konseyi Kadın Meclisi ev sahipliğinde, Mümine Hatun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Üyelerden 23 STK’dan 31 temsilci; misafir statüsünde 4 STK, 4 kurum, 1 Basın-Yayın kuruluşu olmak üzere toplam 51 kişi iştirak etti. Program kapsamında 2 Mart 2014’te Karaman Tarih ve Kültür Gezisi yapıldı.

Birinci gün Genel Koordinatör Piyale Çitil, ikinci gün Danışman/Denetleme Grubu üyesi Ayşe Pehlivan, moderatörlük görevini üstlendi. Protokol konuşmaları kapsamında Karaman Belediye Başkanı Dr. Kamil Uğurlu ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu, çalışmalarını aktardı.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Hilal Uğurlu ve Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zeliyha Akcan’a Karaman İl Toplantısı organizasyonunu üstlendikleri için plaket takdimi yapıldı.

Zeliyha Akcan, Kardelen Eğitim ve Yardımlaşma Derneği’ni görsel bir sunumla tanıttı. Karaman Kent Konseyi işbirliğiyle yapılan “İki Cihan Saadeti Projesi”nin videosunu paylaştı.

Yardımcı Doç. Dr. Hatice Yalçın ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Kadın Araştırmaları Merkezi Müdürü Doç. Dr. Aliye Çınar birer konuşma yaparak Karaman’ın aile yapısı ve aile okulu çalışmalarını aktardı.

Talepte bulunan TÜRAP üyelerinden Mavi Haliç Gençlik ve Spor Kulübü Derneği/İstanbul, Aile Akademisi/Bursa, Bağımsız Yaşam Derneği/İstanbul görsel sunum eşliğinde proje ve etkinliklerini tanıttı.